Brillenglazen

Prendre rendez-vous

High Tech voor uw ogen!

Het tijdperk van « een bril met glazen die min of meer goed doen zien » is gelukkig voorbij. De technologische ontwikkelingen van de laatste decennia hebben ervoor gezorgd dat vandaag de optische glazen optimaal aangepast zijn aan de visuele afwijking en de activiteiten van elke brildrager, rekening houdende met de morfologie van het oog en het gekozen montuur. Zo bijvoorbeeld bieden de meeste fabrikanten glazen aan die speciaal ontwikkeld zijn voor het werken met PC, iPhone, iPad, …

Vooral progressieve glazen worden tegenwoordig « op maat » gemaakt en geven aan de brildrager een optimaal visueel comfort in alle omstandigheden.

De keuze van het soort brillenglazen is ook héél belangrijk. Het gebruikte materiaal en de behandelingen van de glazen - met of zonder verkleuring, al dan niet verdund - zullen immers het comfort van uw zicht bepalen.

Een brillenglas 100% op maat gemaakt, dat is onze specialiteit!

Als zelfstandig opticien zijn we vrij om te beslissen bij welke fabrikant we aankopen en zoeken dan ook steeds de beste oplossing.

We stellen brillenglazen voor die het best aangepast zijn aan de visuele afwijking, de gewoonten, activiteiten en het budget van elke klant.

Onze merken

BBGR
Essilor
Hoya
Nikon
Varilux by Essilor
Zeiss